VERKOOP LICHT & GELUID

  Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor aanschaf en installatie van AV en verlichting apparatuur op uw locatie.
  Met onze kennis, know-how en ervaring bieden wij u graag een passende oplossing aan.


  INSTALLATIE & ONDERHOUD

  Met alle verhuur en projecten die wij hebben mogen verzorgen, kennen we als geen ander de dingen die je wel en niet moet doen. Niet alleen organisatorisch, maar ook op technische gebied. Deze ervaring delen we graag met u, ook als u iets wilt kopen in plaats van huren. Wij leveren o.a. nieuwe producten uit de range van JBL, Pioneer, Stage Acoustic / Stage Accompany, Sennheiser, ShowVision, LEDVision, Dateq, Denon en kennen de weg binnen de markt voor speciale producten.


  ShowVision, Professional LED Displays

  ShowVision Diverse flexibele, lichtgewicht en zeer fijne resolutie LED schermen verkoop en verhuur verzorgen wij onder de handelsnaam 'ShowVision'. Het voordeel van het gebruik van een flexibele schermen/doeken (in plaats van harde panelen om te stapelen) is licht in gewicht, compact voor transport en kan zelfs in elke vorm worden rond gevouwen! Wat dacht u van een beeldscherm wat 360 graden rond hangt?
  Maar uiteraard hebben we ook de cabinet behuizingen voor in- en outdoor, verhuur of permanente montage.
  Kijk op onze ShowVision website voor meer informatie: Ga naar www.ShowVision.NL


  Stage Accompany

  Stage Accompany
  Stage Accompany (SA) geluidsapparatuur (in 2010-2011 ook bekend onder de naam 'Stage Acoustic') produceerd een top kwaliteit geluid, zelfs bij intensief en hoogvermogen gebruik. Voor vaste installaties in o.a. bioscopen en horeca, maar ook het verhuur-segment, die hoge eisen stelt aan geluid. The Perfect Shine is official dealer en voorziet ook middels een webshop, deze producten aan de eindgebruikers, desgewenst met installatie en onderhouds mogelijkheden. Uitgebreide informatie kunt u vinden op Ga naar www.Stage-Acoustic.nl