The Perfect Wedding discoshow
  Bruiloft; de openingsdans

  Binnenkort het 'ja'-woord geven? Dat betekend tijd voor een gezellig feest!

  Dat een dergelijke gelegenheid anders is als zo maar een feestje weten we als geen ander. Een gedegen voorbereiding en jaren ervaring in disco-entertainment is de sleutel van een succesvol feest.

  Bij een bruiloft is de leeftijdscatagorie zeer gevarieerd van jong tot oud, met een zeer ruime muziek-smaak. Toch moeten alle gasten het naar hun zin hebben en desgewenst lekker kunnen swingen. Een uitdaging die wij graag aan gaan!

  Maar voor het zo ver is nemen we eerst graag even het programma met u door over de eventuele openingsdans, de diverse wel en niet gewenste muziek genres en of er nog bijzondere rituelen of voordrachten zijn waar we rekening mee moeten houden.
  Kortweg, allerlei zaken die wij graag vooraf met u en/of uw ceremoniemeester(s) [m/v] bespreken en in kunnen adviseren!

  Bruiloft, speech
  In tegenstelling tot een live band, zal de drive-in show het gehele evenement continue muziek draaien zonder pauzes. Bovendien kan een drive-in show op allerlei thema's en/of gebeurtenissen inspringen middels een leuke presentatie of bijzondere muziek.

  Bij voorkeur staan wij liever niet op een podium of verhogen, zodat de koppeling tussen de drive-in show en publiek veel groter wordt, wat uiteindelijk leidt tot een geslaagd evenement voor al uw gasten.

  Ons motto: Bij een bruiloft gaat het niet om hard of veel, maar om kwalitatief en professioneel.

  De Perfect Wedding drive-in show is een samengesteld pakket voor bruiloften met een deejay, een professionele en complete geluidsinstallatie en een spectaculaire lichtshow, inclusief een keuze uit de bellenblaasmachine, confetti shooters of rookmachine.

  Voor reakties van bruidsparen die u reeds voor gingen met onze discoshow verwijzen wij u naar onze referenties pagina.